Предстоящи промени в цените на планове Икономичен и Бизнес в България и САЩ

Предстоящи промени в цените на планове Икономичен и Бизнес в България и САЩ

Здравейте,
Бихме искали да Ви информираме за предстоящите промени в цените на нашите планове Икономичен и Бизнес в техническите центрове в България и САЩ.

Подробности за промените в цените

Налага се да увеличим цените на нашите споделени планове Икономичен и Бизнес в България и САЩ с разликите в цените между нас и нашите международни партньори. Останалите ни планове и услуги, включително планове Бизнес Плюс и WebApps, VPS услуги, Бизнес план в Хонконг, регистрации на домейни, платени SSL сертификати и допълнителни услуги, няма да бъдат засегнати.

Базовите цени на засегнатите планове ще бъдат променени както следва:
План Икономичен в България и САЩ – месечната цена се променя с + 10 USD (12 USD с ДДС)
План Бизнес в България и САЩ – месечната цена се променя с + 12.50 USD (15 USD с ДДС)
Съответната цена в левове се преизчислява ежедневно спрямо курса на БНБ за щатския долар.

Тази промяна ще влезе в сила на 09.04.2024 г.
До тази дата ще имате възможност да подновите Вашите хостинг акаунти на планове Икономичен и Бизнес в България и САЩ на текущите цени.

Защо коригираме цените сега?

В сравнение с повечето доставчици на услуги в индустрията, ние много рядко увеличаваме цените на хостинг плановете си. Правим това само когато наистина се налага. Например цената на нашия план Бизнес не е променяна от далечната 2014 г.

За да може увеличението на цените да има минимално отражение за нашите клиенти, отложихме този момент възможно най-дълго, изчаквайки темповете на инфлация да се стабилизират. Освен това променяме цените само на два от плановете в нашето портфолио, като запазваме останалите ни цени непроменени.

Бъдещи планове за ценообразуване

Както споменахме по-горе, ние много рядко увеличаваме цените. Но когато го правим, го правим с желанието да запазим новите цени възможно най-дълго. За да постигнем това, инвестираме сериозно в собствената си инфраструктура по отношение както на хардуер, така и на софтуер. Това ни позволява да планираме по-добре и да поддържаме цените си стабилни за дълги периоди от време – може би по-дълго от всеки друг доставчик на хостинг услуги. Текущата корекция ще гарантира, че ще продължим да инвестираме в подобряване и развитие на нашите услуги, без да увеличаваме цените на всеки няколко месеца.

Способността ни да поддържаме цените си в продължение на години е доказателство за нашия ангажимент към независимост, качествени услуги и на първо място – подход към клиента. И Вие, нашите клиенти, правите това възможно.

Благодарим Ви за постоянната подкрепа. Както винаги, нашият екип е денонощно на Ваше разположение, ако имате въпроси или нужда от съдействие.

Поздрави,
Екипът на AMT.BG