10 ПРИЧИНИ ДА НАЕМЕТЕ ВЪНШЕН IT ОТДЕЛ

10 ПРИЧИНИ ДА НАЕМЕТЕ ВЪНШЕН IT ОТДЕЛ
Всеки активен и динамичен бизнес е пряко зависим от използването на компютри, лаптопи, мрежи, уебсайт, електронна поща и системи за сигурност, които за да служат по-дълго и без проблеми имат нужда от постоянна поддръжка, наблюдение, надграждане, профилактика и сервиз.
Наемането на компютърен специалист на работа или дори цял IT отдел, се оказва скъпо, особено за малки и средни предприятия.
Все по-често се наблюдава собствениците на малък и среден бизнес да наемат външна компания, която изцяло да поеме грижата за
тяхната IT инфраструктура под формата на абонаментна услуга.
Няма нищо случайно в това и причините са много.
На база на опита ни и базирайки се на добрите практики в бранша ще се опитаме да Ви запознаем с по-голямата част от тях:
1. ПО-МАЛЪК РАЗХОД
Месечната такса за абонаментна компютърна поддръжка е в пъти по-малка от тази, която бихте платили на месец за наемането квалифицирани IT специалисти.
В това число можем да добавим разходите за заплата, данъци, осигуровки, застраховки, платени отпуски, обучения, организиране на работно място и други възможни финансови разходи, които са за сметка на работодателя.
Ако имате договор за абонаментна компютърна поддръжка, Вие спестявате всички тези разходи, както и допълни за евентуални извънредни посещения от различни специалисти докато намерите точните за Вашите нужди.

Избирайки amt.bg получавате цял екип от обучени и непрекъснато развиващи се специалисти работещи за Вас.
Нашите клиенти са наши партньори, затова ценим времето им и работим бързо и професионално за да осигурим качествена и надеждна компютърна поддръжка на всички нива.

2. БЪРЗА РЕАКЦИЯ ПРИ ПРОБЛЕМ

Независимо, че наетите компютърни специалисти не са физически при Вас, то е напълно възможно бързо да извършват голям брой от софтуерни услуги и да отстранят възникнали проблеми,
чрез софтуер за отдалечен достъп. Това е един от начини в който, вярваме, че времето за отстраняване на проблем е сведен до минимум,
заради това всички клиенти могат да се възползват от услугата – дистанционна компютърна поддръжка.
Услугата пести време и средства, както за Вас, така и за нас.
С помощта на софтуер за дистанционна компютърна поддръжка имаме възможността да решим много от възникналите проблеми пред очите Ви, така се повишава взаимната продуктивност многократно.

Друга услуга, която предлагаме от amt.bg е инцидетна компютърна поддръжка за бизнес и крайни клиенти.

Всички клиенти със сключен договор за абонаментна компютърна поддръжка получават и определен брой инцидентни посещения, възможно най-бързо са посещавани от наш специалист.
Стремейки се да бъдем максимално гъвкави в нашите предложения, някои от предлаганите стандартни пакети сме включили и ежемесечни регулярни посещения за по-детайлна диагностика и архиви (images)
на операционните системи и други услуги според добрите практики. Това е единственият начин Вашата техника да бъде в максимално ефективното състояние и да бъде предпазвана в аванс от повечето проблеми, които биха възникнали.

При работа ни с нас Вие знаете бързо към кого да се обърнете при нужда, а не първо да търсите и да чакате посещение според натоварения график на добрите IT специалисти.

3. КОМБИНАТИВНОСТ

Когато използвате услугите на външна фирма за компютърна поддръжка Вие в повечето случаи имате възможността да разполагате с повече от един IT специалист,
което ви позволява да използвате целият квалифициран екип от различни области, които комбинират своите знания и умения, като накрая предоставят ценни решения за Вас и Вашият бизнес.

4. РЕШАВАНЕ НА ФИЗИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ

Почти всяка фирма предлагаща компютърна поддръжка разполага със собствен специализиран компютърен сервиз, резервни части на склад,
добри партньорски връзки с вносителите на техника и софтуерни решения. Това ви гарантира бърза реакция за отстраняване на физически проблеми с техниката Ви,
които не биха могли да се отстранят дистанционно. Ние от amt.bg бихме могли да се похвалим със собствен
извънгаранционен компютърен сервиз. При възникване на непредвиден физически проблем с компютърните системи, може да бъде отстранен бързо и професионално от специалисти с над 10 годишен опит.

5. ПИСМЕНО РАЗПИСАНИ ОТГОВОРНОСТИ

С подписване на договор за абонаментна компютърна поддръжка, Вие разполагате с точни и ясни условия на услугите, които получавате, гарантиращи Ви спокойствие и сигурност във времето.

6. ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД КЪМ ВАС

Стремим се да работим според добрите практики в бранша и предлагаме индивидуализирани решения за всеки клиент.
Подхождаме към всеки с внимание и 100% отделеност, за да можем всяко разумно желание да бъде изпълнено.

7. ЗАЩИТА

Ние бихме могли да внедрим системи (софтуерни и хардуерни) за сигурност, бихме могли да осигурим антивирусната, антиспам защити и филтър на страници с пълен пакет от функции и възможности.

8. ПЕРИОДИЧНА ПРОФИЛАКТИКА

Всяка техника за да служи дълго и безпроблемно има нужда от физическа профилактика.
Ние вярваме, че периодичната диагностика би ни позволи навреме да знаем, кога Вашата техника има нужда от физическа профилактика.
Навременната физическа профилактика би Ви спестила евентуални бъдещи повреди, забавяне и грешки в работата на хардуера.

9. ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА IT ОБОРУДВАНЕ

Всички наши клиенти, сключили договор за абонаментна компютърна поддръжка, могат да разчитат на отстъпки при закупуване на всякакъв вид хардуерно оборудване, софтуерни продукти, ремонт на периферни устройства и зареждане на тонер касети.

10. КОНСУЛАТАЦИИ И КВАЛИФИЦИРАНИ СЪВЕТИ

Изградените с годините контакти с интернет доставчици, вносители, търговци, дистрибутори и сертифицирани партньори на хардуерна техника и софтуерни приложения, ни дава възможността да бъдем гъвкави в нашите предложения и цени.

Ползваме се с името на добър партньор в брашна и поради тази причина сме изградили силни и добри връзки с основните вносители и интегратори в България.

Ние в amt.bg можем да Ви предложим професионална, надеждна, ефективна и качествена компютърна поддръжка за град София.

Обадете ни се, за да обсъдим най-доброто решение за вашия бизнес!

Благодарим ви за отделеното време да прочете тази статия и се надяваме да създадем заедно добри и успешни взаимоотношения с цел улеснение на Вашия бизнес.