БЕЗПЛАТНО УДЪЛЖАВАНЕ НА ХОСТИНГ УСЛУГИ ВЪВ ВРЪЗКА С ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19

Уважаеми клиенти,

Във връзка с обявеното извънредно положение в Република България и отчитайки възможните ефекти върху живота и бизнеса на нашите клиенти, ние от AMT.BG съвместно с нашите партньори, предприехме следните мерки:

1. Добавихме по един безплатен месец към предплатения срок на всеки хостинг акаунт, регистриран в България. Целта е на никой от българските ни клиенти да не се налага да плаща за нашата услуга до края на месец март 2020.

2. Всички домейни и SSL сертификати, регистрирани на клиенти от България и изтичащи до края на месец март 2020, ще бъдат автоматично подновени за наша сметка.

3. Ще следим внимателно ситуацията и при нужда и финансова възможност от наша страна и страна на нашите партньори, ще предприемем същите стъпки и през месец април.

4. AMT.BG функционира нормално, всичките ѝ служители са в добро здраве и разполагат с нужните ресурси, за да работят в безопасна за тях и техните семейства среда в домовете си.

5. Офисът ни е затворен за посещения от клиенти до приключване на пандемията от COVID-19 или при други обстоятелства – ще ви държим информирани.

6. На разположение сме както за решаване на технически въпроси, така и за обсъждане на всякакви запитвания и предложения от Ваша страна.

7. В случай че се нуждаете от нови услуги (хостинг, домейни), сме готови да Ви ги предоставим.

Изтичащите домейни и SSL сертификати ще бъдат подновявани според датата им на изтичане.

Надяваме се, че това послание Ви намира в добро здраве и състояние на духа.

Екипът на AMT.BG