БЕЗПЛАТНО УДЪЛЖАВАНЕ НА ХОСТИНГ УСЛУГИ COVID-19 (април, 2020 г.)

Уважаеми клиенти,

Предвид удължаването на извънредното положение в Република България и всички потенциално негативни последици от него, ние и нашите партньори сме въвели и продължаваме да въвеждаме мерки в подкрепа на българския бизнес в тези трудни времена:

1. Миналия месец добавихме по един безплатен месец към предплатения срок на всеки хостинг акаунт, регистриран в България. Днес ще добавим по още един безплатен месец. Така на никой от българските ни клиенти няма да се налага да плаща до края на месец април.

2. Всички домейни и SSL сертификати, регистрирани на клиенти от България и изтичащи до края на месец април, ще бъдат автоматично подновени за наша сметка.

3. Офисът ни все още е затворен за посещения от клиенти, но всичко при нас продължава да функционира нормално и по план. Целият екип на AMT.BG е в добро здраве и, както винаги, работи на пълни обороти.

4. Услугата ни “Безплатно преместване на сайт” е още налична, от която стотици клиенти вече се възползваха, беше разширена с нови функционалности:

  • Компенсация за оставащото време при преместване на сайт от друг доставчик.
  • Гратисен период за клиенти, чиито доставчик прекратява работа – за такива клиенти предлагаме гратисен период за заплащане на услугата при нас до 6 месеца от започването ѝ, като ще важат всички промоции към момента на поръчката.
  • “Спасителна мрежа” за уеб агенции – тази услуга е подобна на горната, но е насочена към уеб агенции с повече сайтове. Тук сме готови да обсъдим конкретните нужди на всяка агенция, за да предложим персонализирана услуга, която да подпомогне запазването на текущия бизнес, както и бъдещото му разрастване.

Изтичащите домейни и SSL сертификати ще бъдат подновявани според датата им на изтичане.

С пожелания за крепко здраве и добро настроение,
Екипът на AMT.BG